Ale nia daliście sie zastraszyć ,kuchnia tajska to pikuś do polskiej a teraz d dobie internetu można nstaprawde stworzyć wiele wspaniałych potraw nie konieczie odwiedzac knajpki i wydawać kase.
Jestem kucharze i wiele żeczy sam robie w domu ale wiele razy po paru dniach już nie pamietam swoich improwizacji
.Ale w norwegi ryby to podstawa szkoda tylko że norwedzy maja tak ubogie w jarzyny meni może sie myle ale są to moje spostzrżenia .
Najprostrzy sposób na rybe
Filet z dowolnej ryby ilość dowolna zależy od mozliwości spożycia ,posolić popieprzyć ,posypać bardzo dużą iloiościa natki pietruszki skropić cytryną (można dodać czosnko ibiałego wina )zostawić na godzine w lodówce i mozna tak smażyć na oliwie a mozna też zawinąć w folie i na dril myśle że 15 -20 minut i gotowe
Smacznego
Jestem kucharze i wiele żeczy sam robie w domu ale wiele razy po paru dniach już nie pamietam swoich improwizacji

Najprostrzy sposób na rybe
Filet z dowolnej ryby ilość dowolna zależy od mozliwości spożycia ,posolić popieprzyć ,posypać bardzo dużą iloiościa natki pietruszki skropić cytryną (można dodać czosnko ibiałego wina )zostawić na godzine w lodówce i mozna tak smażyć na oliwie a mozna też zawinąć w folie i na dril myśle że 15 -20 minut i gotowe
Smacznego
